Trädfällning Fagersta

Här på Mälardalens Hem & Fastighetsservice AB har vi många tjänster vi kan utföra för alla våra kunder. En av dem sakerna är trädfällning i Fagersta, men också annan trädgårdsskötsel och anläggning. När vi utför trädfällning i Fagersta tar vi med all den utrustning vi behöver, då vi utgår från Västerås. Vi utför arbetet som är överenskommet för att nå kundens önskemål och förväntningar, på det säkraste sättet som är möjligt. Vi minimerar riskerna med vår utbildade personal och brinner för arbetet dem utför.

Vårt arbete

Vår kontakt med våra kunder startar oftast med att dem hör av sig till oss och vill få ett prisförslag på arbetet dem vill få utfört. Viktiga saker som kan vara bra för kunden att tänka på att att försöka få med så mycket väsentlig information som möjligt så vi på Mhofs vad vad arbetet innebär. Exempelvis kan man skriva att man vill ha hjälp med trädfällning Fagersta, att det är 7 träd och hur träden ser ut samt omgivningen. Om ett träd står nära egendomar eller annat som kan förstöras så blir vårt arbete lite svårare, och just det trädet kan bli lite dyrare att fälla. Men om ett träds naturliga fallriktning är fri blir arbetet lite lättare och det trädet kan bli billigare att fälla. Att bifoga bilder kan också underlätta för oss att bilda rätt uppfattning. 

Antingen fäller vi träden direkt från marken om så är möjligt, eller så får vi ta hjälp av vår skylift eller genom klättring, om vi måste fälla trädet uppifrån och ner. Det är vanligt om det står nära saker som kan ta skada. Vill man efter trädfällningen i Fagersta så tar vi givetvis med vår stubbfräs och fräser bort stubbarna direkt, allt för att kundens upplevelse ska bli så bra som möjligt och att det ska gå smidigt till.

Våra kunders upplevelse- viktigast

Vi som arbetar här på Mälardalens Hem & Fastighetsservice AB har passion för vårt arbete och våra kunders upplevelse är alltid den viktigaste. Innan vi kommer hem till er och utför trädfällning i Fagersta så vill vi alltid vara på samma sida som kunden och veta exakt vad det är dem vill få ut av vårt besök.  All personal har utbildning och rätt erfarenhet för att utföra arbetet, och för att minimera alla risker som tillkommer, men vi har givetvis en ansvarsförsäkring också. 

Vi har som sagt en skylift och utrustning för att klättra i träden ifall det skulle behövas, för att kunna bemöta kundernas önskemål och få ner alla träd som så önskas. Även om ett träd står lite knepigt till så är det något vi kan lösa, ingenting är omöjligt.  

Är trädfällning i Fagersta något du behöver hjälp med så tveka inte att höra av dig till oss på Mälardalens Hem & Fastighetsservice AB för en kostnadsfri offert. Oavsett hur några eller många träd det gäller, eller om du är privatperson, företag eller förening så är vi rätt företag som kan hjälpa er.

Kontakta oss direkt för att få ett prisförslag