Trädfällning

Vi utför en säker trädfällning

Här på Mälardalens Hem & Fastighetsservice så har vi både utbildningen och utrustningen som krävs för avancerad trädfällning och vi har självklart en ansvarsförsäkring. Vi utför fällning med största precision från marken eller om det inte går så sektions fäller vi det genom klättring eller med skylift, allt för att vara säkra på att jobbet blir utfört väl och utan komplikationer. 

Att utföra trädfällning helt själv är inget att rekommendera då det finns gott om risker och onödiga extra kostnader som kan tillkomma ifall man fäller trädet på fel sätt. Det kan exempelvis hända att trädet faller åt helt fel håll och förstör egendomar, speciellt om man inte har rätt utrustning och utbildning för jobbet. 

Med en passion i allt vi gör, kunnig personal och fokus på dina behov så ser vi till så att du som kund blir nöjd med resultatet.

Kostnad för trädfällningar

Vi tar från 500: – per timme inkl. moms eller fast pris enligt offert.

Med egen skylift på 26 m når vi det mesta till ett mer förmånligt pris för er.

Vi har även en mindre stubbfräs som vi kan fräsa bort era stubbar med och anlägga gräsmatta över.

Vi utför trädfällning främst i Västerås, Eskilstuna, Enköping, Strängnäs, Köping, Sala, Uppsala men tveka inte att höra av er om ni skulle bo någon annanstans. För oss är inget omöjligt. Ni är välkomna att kontakta oss om ni vill ha en kostnadsfri offert.

Kontakt.

Johan Westerlund

Tel: 070-6763799

E-post:  johan@mhofs.se

Kontakta oss direkt för att få ett prisförslag