Trädfällning Köping

Vi på Mälardalens Hem & Fastighetsservice AB utför bland annat trädfällning i Köping, och såklart alla våra andra tjänster. Vi är ett familjeföretag och älskar det vi gör och utför alltid arbetet som om att vi skulle göra det hos oss själva, vi vill alltid uppnå våra kunders förväntningar och önskemål. Vi utför då trädfällning i Köping, men även annat när det kommer till trädgårdsskötsel och anläggning.

Hur går en trädfällning till?

Arbetet för att hjälpa våra kunder börjar alltid med att kunden får beskriva vad det är dem vill ha hjälp med, till exempel att dem vill ha hjälp med trädfällning i Köping, hur många träd det är, ungefärlig storlek och gärna med bifogade bilder. Efter kontakt om vad som ska göras får kunden en offert med ett prisförslag.

När dagen är kommen ger vi oss ut till kunden, och tar med det utrustning som kan tänkas behövas. Till exempel om vi ska utföra trädfällning i Köping så tar vi med all utrustning direkt för att arbetet ska gå smidigt till. Vi börjar med att undersöka trädets naturliga fallriktning och om trädet kan falla dit, och om inte så får vi utföra annat arbete för att trädet ska falla säkert. Vissa träd kan man inte fälla direkt från marken, vilket gör att vi kan behöva klättra eller använda vår skylift just för att förhindra komplikationer. 

Efter vi utfört trädfällning i Köping så kan vi även fräsa bort stubbarna direkt, och om det så önskas anlägga gräsmatta efter. Det blir smidigt för både oss och våra kunder att allt arbete kan utföras direkt och av ett företag.

Varför du ska välja oss.

All vår personal är utbildade och tränade för att göra arbetet så bra och smidigt som möjligt. Vi har mycket erfarenhet och all trädfällning sker med största noggrannhet för att nå just era önskemål, och för att göra det så har vi också den utrustning som skulle kunna behövas, såsom en skylift eller utrustning för att klättra i träden. Allt detta för att arbetet på trädfällningen i Köping ska vara utan besvär, men om det är något mot förmodan som skulle hända har vi självfallet en ansvarsförsäkring. 

Det finns mycket risker med att utföra trädfällning själv, då träd är höga och tunga. Det är väldigt viktigt att ha rätt kunskap och utbildning, men också utrustning när man fäller träd. Det finns många mardrömsscenarion som skulle kunna inträffa, men risken för det sjunker väsentligt om du anlitar oss. Om man inte har rätt erfarenhet kan egendom förstöras, och mycket annat, då det är väldigt viktigt att träden faller dit man vill att dem ska falla. 

Tveka inte med att höra av dig till oss, oavsett om du är en privatperson, företag eller förening om du exempelvis skulle behöva hjälp med trädfällning i Köping, men också om det skulle gälla stubbfräsning, häckklippning, snöröjning etc. Vår offert till er är alltid kostnadsfri. Vårt arbete utförs av utbildad personal så det ska bli så säkert som möjligt, för våra kunder.

Kontakta oss direkt för att få ett prisförslag