Trädfällning Skinnskatteberg

Vi på Mälardalens Hem & Fastighetsservice AB utgår från Västerås, men om du till exempel behöver hjälp med trädfällning i Skinnskatteberg så är det inga problem. Vi kan ta oss till städer och orter som ligger i mellanSverige, för att hjälpa er med era önskemål. 

Med jämna mellanrum tar vi oss till Skinnskatteberg och besöker kunder och hjälper dem med det dem behöver hjälp med, och det glädjer oss att kunna ta oss till olika städer för att hjälpa så många som möjligt. För att så många ska kunna få en säker upplevelse när det kommer till trädfällning eller andra tjänster. 

Vårt arbete hos kunderna

Innan vi hjälper er med trädfällning i Skinnskatteberg så måste vi veta vad det är som ska göras, så vi vet vad vi ska ha för utrustning med oss och vad det är som förväntas, så alla går därifrån med en bra upplevelse. Det kan då vara bra att kontakta oss för att få ett kostnadsfritt prisförslag, där vi behöver veta vad det gäller, till exempelvis att det gäller trädfällning i Skinnskatteberg, hur många träd och dess omgivning. Desto mer vi vet i förväg desto riktigare prisförslag kan vi ge. 

Väl på plats så fäller vi träden direkt från marken, men om det inte är möjligt så fäller vi trädet genom klättring eller med hjälp av vår skylift på 26m. Hur vi går tillväga är något som vi gör en bedömning i hur riskerna ser ut. Om ett träd står i närheten av mycket egendom eller liknande så blir det svårare och mer komplicerat att fälla, men vår utbildade personal gör bedömningar för att minska alla risker. Självklart har vi också en ansvarsförsäkring.

Varför Mälardalens Hem & Fastighetsservice AB?

Varför ska ni då välja oss när ni vill ha hjälp med trädfällning i Skinnskatteberg? All personal har rätt utbildning och kompetens för att utföra arbetet, och erfarenheten för att göra rätt bedömningar när det kommer till hur trädfällningen ska gå till. Att fälla träd själv kommer med många risker, och ofta har man inte rätt utrustning hemma, men vi utför alltid allt arbete med den utrustning som krävs, för att ingen eller inget ska komma till skada. Vi kommer att göra allt för att eran upplevelse ska bli så bra som möjligt. Om någon annan form av trädgårdsskötsel, anläggningsarbete eller stubbfräsning önskar efter vår trädfällning i Skinnskatteberg hos er så är det givetvis något vi löser, så länge vi fått den informationen innan, så vi kan ta med rätt utrustning och vara beredda på det. 

Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda efter vårt besök.

Vi vill aldrig att en kund ska känna sig besviken efter vårt arbete, och gör därför allt för att det inte ska hända. Därför ser vi alltid till att kundens önskemål stämmer överens med det vi gör hos dem. Och det är just därför du borde kontakta oss om du vill ha hjälp med trädfällning i Skinnskatteberg, för vi kommer se till att du blir nöjd. 

Kontakta oss direkt för att få ett prisförslag