Trädfällning Västerås

Behöver du hjälp med trädfällning i Västerås? Då har du hittat rätt, vi på Mälardalens Hem & Fastighetsservice AB är redo att hjälpa dig med dina önskemål. Oavsett om det gäller träd som står nära egendom eller annat som inte får förstöras, eller om det är träd som står utan den risken.

Vad vi brinner för trädfällning i Västerås

Vi på Mälardalens Hem & Fastighetsservice AB brinner för arbetet vi utför hos våra kunder. Att besvara deras önskemål och även överträffa dem är vår passion. Det är viktigt för oss att vi och kunden är överens om vad som ska göras och på vilket sätt. Nöjda kunder är det som gör vårt arbete roligare för varje dag, och något vi värdesätter högt.

Hur vi går tillväga med trädfällning

En kundkontakt börjar vanligtvis med att kunden hör av sig till oss och förklarar vad den vill ha hjälp med. Det är då viktigt att försöka vara så detaljerad som möjligt så vi vet vad arbetet faktiskt innebär, att det till exempel är trädfällning i Köping och inte trädgårdsskötsel som önskas. Några faktorer som är viktigt att veta är var trädet står, är det nära elledningar? Nära något hus? Eller i närheten av något annat som kan ta skada? Vi kommer alltid att kunna utföra arbetet, men dessa faktorer påverkar hur vi väljer att gå tillväga för att minimera alla risker som kan finnas. 

Det är också viktigt att få med vart ni vill ha hjälp, till exempel om det är trädfällning i Västerås eller någon annan stad eller ort. Också hur många träd det gäller och eventuellt storlek på dem.

Varför du inte ska fälla träd själv

Att fälla träd kan komma med stora risker. Även om man kan tycka att det inte ser svårt ut så är det mycket som kan komma att påverka. Ett träd har ofta en naturlig fallriktning, men det är inte alltid man kan fälla träden i den riktningen. Vi på Mälardalens Hem & Fastighetsservice AB har utbildad personal som har den kompetensen som behövs för att fälla träd med de minska riskerna, och vi har även den utrustning som behövs. Alla träd kan inte fällas från marken, utan klättring eller skylift kan behövas, och det är något som vi har och har utrustning till att göra. Något vi också har är ansvarsförsäkring, om det mot förmodan skulle hända något. 

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med trädfällning i Västerås.

Att få en offert av oss är alltid kostnadsfritt. Vi hjälper allt från bostadsrättsföreningar, till privatpersoner till företag. Oavsett om det är ett, eller över 20 träd så är vi rätt för det arbetet. För oss är ingenting omöjligt, och vi har den kompetensen och utrustningen som krävs för att fälla alla olika typer av träd. Och för att underlätta för kunderna kan vi direkt efter trädfällning i Västerås även fräsa bort stubbarna som blir kvar, om så önskas, även anlägga gräsmatta över. Så att allt arbete blir utfört direkt så det ska bli så smidigt för alla parter.

Kontakta oss direkt för att få ett prisförslag